Personal

Ymke stelt zich voor…

“Even voorstellen #10thingsaboutme

Als nieuwe gastblogger op mrsmamakelly.com leek het me leuk om jullie een beetje een beeld te geven van mezelf. Feitjes en favorieten, maar zeker geen fabels. #10thingsaboutme…

 


 

1. Ik ben geboren in Zuid-Limburg, maar opgegroeid in Drenthe. 

2. Ik werk als fysiotherapeut in Duitsland. Naast Nederlands spreek ik vloeiend Duits en Engels.

3. Mooiste steden tot nu toe bezocht zijn Zürich, Rome, Barcelona, Boedapest en Luzern. Ja, ik ben gek van Zwitserland sinds ik er een half jaar heb mogen wonen en werken.

4. Vienetta caramel. Ik hou totaal niet van ijs, maar hier mag je me voor wakker maken.

5. Ik heb twee zussen, een broer, drie zwagers en een schoonzus boven me, drie nichtjes en twee neefjes onder me. Wij beginnen in augustus te plannen om kerstmis rond te krijgen.

6. Ik heb een absoluut belachelijke maar overweldigende angst voor haaien. Alsof je ze hier op het droge tegenkomt, I know. Maar ik zwem dus nooit in de zee.

7. Ooit lag ik in het ziekenhuis voor een open hartoperatie. Gelukkig hebben ze ‘m weer terug gestopt en werkte alles weer naar behoren.

8. Piano spelen. Tot mijn 18e gedaan. Ooit komt er weer een piano in ons huis. Piano spelen maakte mijn hoofd leeg en mijn lichaam ontspannen.

9. Mijn favoriete seizoen is de herfst. Genieten van de nazomer en voorbereiden op de donkere maanden, het zo gezellig mogelijk maken in en om het huis, heerlijk toch. En natuurlijk herfstwandelingen.

10. Ik ben gek op horrorfilms. Maar ik kijk ze nooit alleen. En na afloop moet ik altijd even achter het douche gordijn kijken van mezelf. Je weet maar nooit.”

Liefs Ymke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge