In de keuken, Kids

Winter traktaties!

Ik wil even wat leuke ideetjes met jullie delen! Mijn dochter is in de winter jarig, dus proberen we altijd “winter” traktaties te verzinnen. Dit jaar hadden we iets heel simpels popcorn in Olaf (Frozen) style.

 Op de foto zie je hoe leuk het eruit ziet! En heel simpel te maken; op de doorzichtige bekertjes (kunnen ook witte bekertjes zijn natuurlijk) het gezichtje tekenen, zoete of zoute popcorn erin, strikje erom en klaar! En alle kids vonden het heel leuk! Zowel voor jongens als meisjes!

Vorig jaar hadden we ook iets van Frozen toevallig, ja dat blijft natuurlijk een enorme hit! Hadden we ook Olaf gemaakt, maar dan van marshmallows!

 

  Heel simpel en leuk. Je koopt witte marshmallows en rijgt die aan een saté stokje, tekent er met eetbare stift (te koop bij o.a Jamin) het gezichtje en de knopen op en klaar. Wij hadden nog wel naamkaartjes laten maken, dat maakte het geheel wat mooier af!

De juffen en meesters willen bij ons op school alleen een gezonde traktatie dus daar hebben we ook iets simpels voor! Je kent ze misschien wel!

 De gezellige mandarijntjes! Je kan natuurlijk elk soort gezichtje erop maken maar met het parasolletje lijkt het wel een beetje een Chineesje. Ook dit is natuurlijk weer heel simpel en snel. De parasolletjes zijn ook gewoon te koop bij de supermarkt!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge