Fashion, Kids

Vingino x ByDanie

 

Hebben jullie de collectie van Vingino x ByDanie al gezien? Sinds september ligt deze mega leuke najaarscollectie in de winkels.

Het is een collectie voor meisjes, voor de echte girly it-girls. De collectie is vanaf 2 jaar tot ongeveer 16 jaar en is echt helemaal onze stijl. Het is stoer en opvallend, op de foto draagt Jackie de faux fur panter jacket. Daar zijn we écht dol op! De jas is super zacht en lekker warm en zit volgens Jackie heerlijk! ( ik geloof haar meteen en guess what? Ik moest ‘m ook even passen en de grootste kindermaat pas ik ook! Ik heb ‘m niet genomen, want ja, ik hou van twinnen, maar dan niet met zo’n winterjas allebei 😉

Verder zie je in de collectie mooie blouses met ruffles, military jackets en fake leather pants. Ook zijn er hele leuke accessoires. Het is echt een mix&match collectie wat echt bij Danie hoort en wij zouden de hele collectie wel willen hebben!

Hier nog wat voorbeelden van de collectie;

Ook echt gaaf deze cap! Echt een eyecatcher! Wil je meer weten of zien of natuurlijk shoppen? Kijk dan even op VinginoByDanie

Ook komt er voor de feestdagen een speciale collectie uit van Danie Bles, we will keep you posted 🙂

De rest van Jackie’s outfit op de foto; ze draagt een leather look legging van Zara en de stoere boots zijn ook van Vingino.

Welk item vindt jij het leukst? Ik denk dat wij nog wel wat leuke dingen gaan scoren van deze collectie!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge