Personal, Winactie

Update + Winactie Mrs. Mama Kelly bestaat 2 jaar!

Zo daar is dan eindelijk weer een nieuwe blogpost van mij. December is alweer voorbij en we zitten gewoon alweer in 2018! Ik geef even een update waarom er een maand (!) geen nieuwe blogs bij zijn gekomen.

Allereerst voor jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar en dat al jullie wensen uit mogen komen! Voor iedereen is de decembermaand natuurlijk druk, voor ons komt er nog bij dat Jackie tussen Sint en kerst jarig is. Haar partijtje hebben we dus nu ook maar een keer doorgeschoven naar januari, dat had ik echt een paar jaar eerder moeten doen! Dan komen alle verplichte activiteiten van school er ook nog bij, surprises maken, eerder vrij van school, kerstdiners maken, kerststukjes maken, kerst optredens ( cadeautjes kopen voor sint en kerst )en dan nog je eigen kerst. Echt een hoop waar je aan moet denken. Ondertussen is er ook nog het werk en natuurlijk gewoon je huishouden.

Jackie haar 8e verjaardag hebben we dit jaar ook “klein” gevierd omdat mijn broer eind nov in het ziekenhuis kwam te liggen en daar 4 weken heeft gelegen. Gelukkig net voor de kerst thuis, en gelukkig gaat het wel wat beter, maar ook daar zijn we druk mee geweest. Hij lag in een ziekenhuis hier een uur vandaan dus als je daar bent blijf je ook niet voor een half uurtje! Al gauw ben je dan een uur of 4 weg.

Moeders kunnen eigenlijk ook niet ziek zijn en helaas kreeg ik een wortelpuntonsteking. OMG nog nooit zoveel pijn gehad, ik was echt net een hamster zo dik was m’n wang en dan doet echt je hele gezicht pijn! Dit kwam er dus ook even tussendoor, nou geloof me daar ben je ook een dikke week mee zoet!

Om het goed te maken met jullie en zeker ook omdat Mrs. Mama Kelly sinds december 2 jaar bestaat, kunnen we dit niet stilletjes voorbij laten gaan ( en zelfs zonder nieuwe artikelen bleven de bezoekers komen, big thanks! ) hebben we een leuke winactie!  Op 1 oktober ben ik namelijk ook nog een eigen webshop begonnen,Get that Blush een online fashionstore met allemaal leuke musthaves! Neem gauw een kijkje als je het nog niet kent en ook op Instagram ben ik daar te volgen via get_that_blush

Voor jullie is er nu een leuke winactie;

We geven dit leuke jurkje weg!

Het enige wat je hoeft te doen is ga naar mrsmamakelly

*Volg mrsmamakelly op Instagram ( maar dat doen jullie natuurlijk al 😉 )

*Volg get_that_blush op Instagram

*Tag een vriendin die de actie niet mag missen

*Geef in de comments aan of je een s/m of m/l wil winnen

Zo nu zijn jullie weer op de hoogte van de situatie en gaan we in 2018 gewoon weer fris en fruitig verder! Als jullie nog ideetjes hebben wat jullie het leukst vinden om te lezen, zoals make-up tips/reviews, outfits, of juist outfits voor de kids let me know!

Liefs Kelly<<<< gt;< /p>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge