Kids, Personal

Typische “dat doet mama wel” dingen…

Misschien wel herkenbaar voor meerdere mama’s, de typische “dat doet mama wel” dingen… (geldt ook voor de man trouwens, die denkt ook, dit doet zij wel even)

Hier mijn top 10:

1. De welbekende lege wc-rol. Echt elke week weer een paar keer. Ik zou eigenlijk ’s moeten turven hoe vaak.

2. De jassen onder de kapstok ipv eraan. Ookal wordt ie opgehangen en zien ze ‘m vallen.

3. De op-de-trap-spullen; neem je dit mee naar je kamer als je naar boven loopt? Uiteindelijk is het bijna een speelhoek geworden.

4. Lege snoeppapiertjes in de la, wel weer handig om te zien hoevéél ze gepakt hebben, een soort van bijna op heterdaad betrapt maar dan anders.

5. Ruim je je kamer een beetje op? Playmobil bij elkaar, pony’s bij elkaar, Barbie’s apart, en vervolgens de kast open trekken en alles valt er door elkaar weer uit.

6. Mama mag ik zelf m’n kleren pakken? Daaaag mooi gestreken en netjes opgestapelde shirts.

7. Leg je mijn oplader weer boven? En dan het moment dat je heerlijk warm in bed ligt erachter komen dat de lader dus 2 trappen lager in het donker ergens in het stopcontact zit.

8. Wil je ook in de badkamer een paar wc-rollen neerzetten? Tja, en dan op het moment suprême om je heen kijken en helemààl geen rol ergens te bekennen.

9. Iets te eten of drinken pakken en daar sta je dan met een leeg pak in je handen. Kijk jongens; dit daar heet een prullenbak.

10. En dan de fijnste; check je de wc even voordat je ‘m verlaat? De rest mag je zelf invullen…

Gemakzucht is het denk ik, mama doet dat zo toch wel… Herkenbaar? Of hebben jullie er nog meer? Ben benieuwd welke het meeste voorkomt, laat het me weten in de comments en dat ik (hopelijk) niet de enige ben!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge