Fashion, Kids

Thumble ‘N Dry opent nieuwe winkel in Haarlem

 

Voor alle liefhebbers van het merk Thumble ‘N Dry er is weer een nieuwe winkel geopend, de 7e winkel alweer in Nederland en dit keer in Haarlem aan de Warmoesstraat 12. Het is een luxe en super relaxte kindvriendelijke winkel, waar echt het DNA waar Thumble ‘N Dry voorstaat terug te vinden is.

Retail Director Janneke van der Meij en tevens een van de oprichtsters spreekt van een toegankelijke winkel, met alle behoeften van winkelende ouders en kinderen. Echt aan alles is gedacht; elke leeftijdscategorie heeft een eigen zone met de collectie in de winkel. En op de kids hoef je niet te letten, want die worden lekker vermaakt. Er is voor de kleintjes een speelhuisje, voor de iets ouder een chill-zone en er is gratis wifi! Ook zijn er digitale schermen om inspiratie op te doen. Dit klinkt toch als heerlijk ongestoord winkelen en advies krijgen!

Thumble ‘N Dry bestaat sinds 2007 en is betaalbaar, stoer, fris en zit heerlijk comfortabel. Het is verkrijgbaar in de maten 56 t/m 176 en te koop in meer dan 1000 winkels in 17 landen waaronder Europa, Canada en Australie. Ook is er natuurlijk een webshop, 5 brandstores, en 2 outlet stores in Bataviastad en Rosada.

 

Kortom tijd voor een middagje shoppen in Haarlem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge