Beauty

Snelle beauty tips

img_5079

Voor de moeders die (bijna) altijd haast hebben, zijn hier een paar fijne beauty tips die snel, handig en makkelijk zijn en waarmee je echt resultaat hebt!

1 De KissKiss Liplift van Guerlain. Dit is een primer voor onder de lipstick. Het is een zachte textuur wat zich goed hecht aan de lippen en daar hecht de lipstick zich weer aan. De lipstick loopt niet uit in de lijntjes en gegarandeerd een hele dag een mooie langhoudende kleur op je lippen, zonder na elke cappuccino bij te hoeven werken!

2 Stop Spot wederom van Guerlain. Dit is een tubetje voor kleine plaatselijke imperfecties. Dit breng je aan na de dagverzorging en voor de make-up en s’avonds na het reinigen. Hierdoor verdwijnen bv kleine puistjes heel snel.

3 Beetje een vermoeide nacht gehad en ziet je huid er dof uit? Gebruik dan voor een fris, wakker effect een highlighter. Maakt niet uit van welk merk, je hebt ze tegenwoordig overal van. Een highlighter is een glanzende poeder. Breng dit aan boven je jukbeen, onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoeken, je zal zien dat je er gelijk wat stralender uitziet!

4 Les Beiges Stick van Chanel, dit is een blush maar dan in een stick vorm. Niet moeilijk doen met poeder en een kwast in je tas maar alleen de stick. Deze is er in 3 kleuren en je brengt de stick aan op de wangen, werkt uit naar de slapen en werk de kleur met je vingers in cirkelvormige bewegingen uit en klaar!

5 Last van een rode neus? Door couperose of gewoon een dunne huid? Dan heeft Dior dé oplossing! 2 in 1 Prime Colour Concealer. Het is een groene kleur (groen corrigeert roodheid)in een stick vorm en je dept heel zachtjes de kleur op de huid en hiermee vervaag en verdoezel je roodheid. Er zijn nog 3 kleuren; blauw-voor anti vaalheid, abrikoos-voor donkere vlekken zoals hyperpigmentatie te egaliseren en geel-voor donkere vlekken en kringen.

Makkelijk of niet? Heb je wat aan deze tips of wie kent er nog wat snelle tricks? 

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge