Kids, Shopping

Shoplog Zeeman en Develab shoes

Ik mocht een feestoutfit shoppen bij Zeeman. Nou kom ik daar eigenlijk nooit, alleen wel ’s voor pyjama’s voor de kids, maar verder niet. Ik kijk daar dan ook niet voor kleding, dus ik was erg benieuwd. Lees je mee wat ik daar heb geshopt?

Voor Jackie was ik opzoek naar iets feestelijks! Ik zag eigenlijk gelijk 2 leuke blousjes! Een zwarte met sterretjes die doorzichtig is en een donkerblauwe met gouden sterretjes. Ik heb ze iets groter gekocht zodat het nu net tuniekjes lijken, dus met een leuke legging of skinny staat het super!

Het zwarte blousje hebben we gecombineerd met een zwart tule rokje die we al hadden, maar Zeeman heeft ook soort gelijke rokjes. Ook is dit blousje leuk op een zwarte broek of een leren broekje.

Het donkerblauwe blousje hebben we gecombineerd op een glitter legging. Echt heel leuk! Deze hebben ze met gouden en zilveren glitters en voor €3,99 echt geen geld dus! Deze is gelijk favoriet bij Jackie! De beide blousjes zijn €6,99, dus voor weinig ziet je kind er super hip en feestelijk uit! Dit is echt onze smaak en ik had dit ook zo in een andere winkel gekocht.

Bij de laatste look hebben we de mooie donkerblauwe laarsjes van Develab gecombineerd. Wat een super mooie laars is dit! Er hangt een kwastje aan en er staat in het zilver DVLAB op. Ook aan de zijkant onderaan van de laars staat Develab gedrukt. Het is een suède laars aan de buitenkant en heeft een soort slangenprintje. Van binnen is het van leer en aan de binnenkant zit weer een rits die makkelijk open en dicht gaat. De schacht valt wel wat breder en nu heeft Jackie dan ook dunne beentjes dus dat zie je wel. Er kan dus nog makkelijk een wat dikkere broek in de laars. De laars is €109,95 (misschien nu wel in de uitverkoop!) en wil je meer over de kwaliteit van een Develab schoen weten? Dan link ik je even terug naar een vorige review.

Wat vonden jullie van de looks? En welke vinden jullie het leukst? Wie shopt er vaker kleding bij Zeeman? Ben benieuwd!

Liefs Kelly

 

Deze producten heb ik opgestuurd gekregen en mocht ik uitzoeken, dit beïnvloed niet mijn mening!

4 thoughts on “Shoplog Zeeman en Develab shoes

  1. Goed geslaagd! Ik vind de eerste outfit erg leuk! Moet ook echt nog gaan kijken bij Zeeman, ze hadden ook al leuke jurkjes. Gelukkig moet ik er vrijdag heen dus kan ik meteen kijken.
    Ik koop heel af en toe kleding bij Zeeman. Maar meestal alleen ondergoed, pyjama’s, garen en laatst beddengoed voor Luca.
    Marieke onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #19My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge