Fashion, Kids

Shoplog Scotch & Soda

Wil je weten waar deze mooie stofjes van zijn? Lees dan snel verder!

De lente is gelukkig weer begonnen en daar horen natuurlijk nieuwe zomerjassen bij. Elk jaar vind ik het heerlijk om te zoeken naar nieuwe jasjes. Ik hou wel van een beetje apart en anders en niet dat alle kinderen in hetzelfde lopen dus meestal zoek ik wel een paar avonden op alle leuke kinderkleding webshops.

Dit jaar kwam ik uit bij Scotch & Soda, echt een super mooi merk. Ook afgelopen winter hadden de kids hier de jassen van en dat beviel dus goed. Het is net even anders, het zit lekker en echt een top kwaliteit.

Scotch & Soda is er voor heren, ook voor dames dat is dan Maison Scotch, voor de jongens Scotch Shrunk en voor meisjes Scotch R’Belle. Het merk komt uit Amsterdam en staat bekend om hun verassende mix van patronen en stoffen. Geïnspireerd door oude klassiekers en hedendaagse culturen. Dit zie je ook terug in alle mooie items. Er zijn wereldwijd 150 winkels en ruim 8000 verkooppunten.

Voor Jay koos ik voor de zomerjas met tropische print. Zo leuk vind ik dat ook voor jongens, ook met een soort bloemenprint erop. De jas heeft ook een capuchon, altijd handig. De maten gaan per leeftijd met twee maten (dus 2 jaar, 4 jaar enz. ) voor hem heb ik maat 10 genomen en in juni wordt hij dat ook. Hij past ook perfect. Scotch & Soda is echt een merk dat ook van leuke details houdt, zie hier aan de ritssluiting een kompas, die ook echt werkt!


Voor Jackie koos ik voor een metallic licht jasje. Echt heel gaaf dat goud en brons. Ook staat er een leuk merk embleem op met Love Scotch R’Belle. Ook hierbij zit een capuchon en voor haar heb ik maat 8 genomen en ze is 7,5 jaar.


De jas van Jackie kost €89,95 en van Jay €99,95. Maar er zijn nog veel meer andere gave zomerjassen in de collectie! Voor Jay is er zelfs een shirt met dezelfde print als de jas, die gaan we er natuurlijk nog wel even bij bestellen.

Zijn jullie al geslaagd voor zomerjassen? En kenden jullie dit gave merk al? Zo niet neem dan echt even een kijkje op hun site Scotch & Soda

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge