Beauty

Review Starskin Voetenmasker sokkenDe blote voeten mogen weer gezien worden, maar heb jij last van eelt? Dan is dit een hele makkelijke manier om ervan af te komen.

Je hoeft niet meer naar de pedicure, of eerst een voetenbadje te nemen en daarna een tijd lang vijlen met een pluimsteen. Dit is een voetenmasker met sokken, die door het melkzuur dode huidcellen en eeltknobbels verwijderd.

 

Hoe werkt het?

Nadat je je voeten hebt gewassen en afgedroogd, pak je de folie en knip je het in twee helften. Nu zijn het twee sokken met daarin een serum. Je trekt ze aan en sluit goed de stickers, zodat het luchtdicht zit en blijft minimaal 60 min. tot max 90 min. zitten. Daarna spoel je je voeten af en smeer ze vooral NIET in. Doe dit ook echt de aankomende 7 tot 10 dagen niet, want dan is de werking weg.

Dit gebeurt er namelijk in de dagen erna. Je huid gaat vervellen en je bent geneigd om ze in te smeren, maar doe dit niet. Dit is namelijk de “magie” die Starskin bedoelt. Je huid laat los en na 10 dagen (verschilt natuurlijk per persoon en huid) heb je baby zachte voetjes. Het proces kan je wel versnellen, door bv na het douchen of een bad te hebben genomen de voeten wat ruwer af te drogen, je ziet dan ook dat de losse velletjes op de handdoek zitten.

Werkt het echt?

Ja bij mij wel, ik vind het echt een top product, het enige nadeel is dat je het moet doen op het moment dat je geen slippers of sandaaltjes gaat dragen, want anders zien je voeten er juist onverzorgd uit door het vervellen. Je moet het dus echt doen voordat je op vakantie gaat of nog even met dichte schoenen blijft lopen.

Het Starskin masker is te koop bij Douglas voor €10,15 en voor het mooiste resultaat, herhaal het een paar keer in het jaar.

Wie kende dit masker al? En wat vond je ervan, heeft het gewerkt? Of ga je toch liever naar de pedicure? Laat het me weten in de comments!

Liefs Kelly

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge