Kids, Shopping

Review Red-Rag en Develab


Helaas de zomer is voorbij, maar het leuke daaraan is natuurlijk dat de nieuwe wintercollectie er is! Zo ook voor de kinderschoenen.

Ik ontving een paar schoenen van Red-Rag voor meisjes en een paar van Develab voor jongens. Deze werden natuurlijk getest en gekeurd door Jackie en Jay.

Wat echt typerend is voor schoenen van Develab is een mix van eerlijke basis materialen, trendy finishings en een casual design. Dat zie je ook aan de mooie leren logo’s op de schoen, echt een opvallende touch wat Jayden meteen opviel. Red-Rag is  tegendraads, prikkelend eigenwijs, en stoer, laat dit nou super goed passen bij Jackie! Zij houdt namelijk wel van stoer, en is leuk eigenwijs. Dit seizoen komen de merken met een nieuwe binnenzool, waar de kwaliteit van de schoen nog beter van wordt. “De Memory-fit inlegzool.” Dit is een inlegzool van superkwaliteit, vochtabsorberend, dempend en drukverdelend. De zool past zich aan, aan de drukverdeling van het lichaam en dus aan de vorm van de voet, wat zorgt voor de gewenste steun en demping. Hierdoor verminderen de zolen voetproblemen.

 


Hier zie je de laarsjes van Red-Rag deze heeft de naam dark brown fantasy. Ze vallen qua maat normaal, ze zijn van binnen en buiten gevoerd met leer en de zool is van rubber. Ze hebben een hak van 0,5 cm. Jackie vindt ze heerlijk zitten en kan er heel goed op lopen door het goede voetbed en de laars geeft ook goed steun aan de enkel. Het enige waar ze een klein beetje moeite mee heeft is dat de rits soms niet gelijk omhoog gaat doordat het binnenrandje dan ervoor zit. Maar als je de schoen recht houdt en de rits goed naar boven trekt heb je er geen last van. Verder zijn ze heel mooi afgewerkt, met mooie glimmende details. De prijs is €119,95 en o.a te koop bij Omoda.


En hier de mooie schoenen van Develab (je spreekt uit die-vè-lup). Wat Jay gelijk fijn vond, was de rits aan de zijkant. Zo hoeft hij niet elke keer z’n veters te strikken.Echt super makkelijk aan en uit doen dus. Ook deze schoenen zijn van binnen en buiten van leer met een rubberen zool. Hij kan hier goed mee rennen en ze kunnen ook tegen een stootje. Echt een stoere jongens schoen met alle mooie details.De prijs is €107,95 en o.a ook te koop bij Omoda.

Voor meer info over de collectie van beide schoenen, redrag.nl en develab.nl

Ik denk dat wij hier veel plezier van gaan hebben!

Liefs Kelly

 

Deze producten heb ik opgestuurd gekregen, dit beinvloed niet mijn mening!

1 thought on “Review Red-Rag en Develab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge