Beauty

Review Chanel Rouge Coco Stylo

 

img_2125

Dit keer review ik de nieuwste Chanel lipstick Rouge Coco Stylo.


Het is een lipstickpen waarmee je ontzettend makkelijk de vormen van je lippen in kleurt. De kleuren zijn intens zoals bij een lipstick, zo glanzend als een gloss en zo verzorgend als een balsem.

img_2127
Op de foto draag ik 204 Article, dit is een best wel felle oranje kleur. Op de foto valt het best mee, dat ligt natuurlijk ook aan de kleur van je lippen.
Verder is het weer een prachtig product om te zien van Chanel, strak, zwart wit, schuine lipsticks die je omhoog draait aan de achterkant.
Na een dag lang gedragen te hebben, heb ik 2 x even extra bijgewerkt en dat was na het eten eigenlijk. Het blijft verrassend goed zitten voor zo’n verzorgende lipstick. Ook voelen je lippen erg zacht aan en gehydrateert.

img_2124

Swatch nummer 204 Article
Er zijn 8 verschillende kleuren te koop, waaronder 1 zacht roze limited edition, de rest blijft in de collectie. Rouge Coco Stylo is oa te koop bij de luxe parfumerieën en bij de Bijenkorf voor €35,00.

Dus ben je op zoek naar een verzorgende lipstick die niet uitdroogt maar wel lang blijft zitten? Dan is dit product echt iets voor jou!
Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge