Beauty

Review Chanel Les Beiges palette regard belle mine naturelle

De collectie van Les Beiges van Chanel heeft zich uitgebreid en komt deze zomer met een heel mooi naturel of ook wel nude genoemd oogschaduw palette.

Met dit palette kan je veel looks maken, van naturel tot iets zwaarder. De bovenste gebroken witte kleur is mat, de twee nude tinten daaronder hebben een satijn finish en de antraciet kleur is ook mat en kan tevens als eyeliner gebruikt worden. De laatste is een zacht roze iriserende kleur.

Hier zie je de kleuren; links zijn de 2 onderste. Er zitten 3 applicators bij. De grote schuimapplicator is om de oogschaduw aan te brengen en de schuine daar kan je makkelijk een eyeliner randje mee trekken. Aan die applicator zit nog een penseeltje met geitenhaar om mee te blenden.

Natuurlijk zit deze oogschaduw in het hele mooie chique beige doosje. Niet te missen in deze mooie zomercollectie dus! Zelfs de oogschaduw heeft een hele zachte heerlijke herkenbare Les Beiges geur.

Op deze foto heb ik een naturel look aangebracht, alleen de eyeliner is wel wat zwaarder, want daar hou ik echt van. Daardoor wordt je blik wat intenser. De oogschaduw blijft op zich goed zitten, maar toch adviseer ik een eerst een primer te gebruiken, dan hecht ie nog beter en blijft het de hele dag mooi. De blush die je ziet is trouwens ook van Chanel en dat is de blushstick nummer 21. Het fijne aan de stick is dat je geen kwast nodig hebt, dus makkelijk mee te nemen en er zit bijenwas in waardoor het super zacht is en perfect voor wat drogere wangen.

Les Beiges healthy glow natural eyeshadow palette is te koop bij oa de Bijenkorf  en de luxe parfumerieën voor €58,00

Wie kent de Les Beiges producten van Chanel al? Ben benieuwd wat jullie ervan gebruiken en hoe het bevalt!

Liefs Kelly

2 thoughts on “Review Chanel Les Beiges palette regard belle mine naturelle

    1. Lief, Dank je Marieke! Het is echt niet moeilijk maar gewoon gewenning. Op YouTube staan heel veel filmpjes hoe je het kan doen! Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge