Kids

Partijtje Tip! Jumpin’ Noordwijk

Zoals jullie weten was Jayden jarig en daar hoort natuurlijk ook een partijtje bij. Dit keer wilden we iets nieuws! Al zo vaak hadden we de indoor binnen speeltuinen gehad (wat ook echt een super uitkomst is als het regent!) maar nu was het weer tijd voor wat anders!

Zo zag ik ineens Jumpin’ Noordwijk voorbij komen! Dat is een groot overdekt trampoline park van 600m2!

img_2229

Het is echt een grote ruimte met verschillende trampolines en een grote bak met van die zachte blokken erin. Dus de kids kunnen heerlijk rond springen en ook kan je een bal vragen en daarmee spelletjes doen of proberen in de basket te gooien.

Wij hadden een arrangement voor 2 uur vrij springen genomen met onbeperkt limo en een zakje chips. Ook kan je kiezen voor 1 uur. De arrangementen zijn vanaf 4 jaar te boeken vanaf 5 personen. Ook kan je ervoor of erna eten, zoals; tosti’s, pannenkoeken, ijsjes.

img_2227

Voor dat de kids begonnen kregen ze eerst een uitleg wat wel en niet mag, want ja er zijn regels anders zou iedereen echt op elkaar springen en zouden er ongelukken gebeuren. Op het eind kregen de kids ook een leuk oranje armbandje cadeau, dit is alleen met een partijtje, als je zelf gewoon een keertje gaat dan kost het armbandje €1,50 per stuk.
Wij vonden het super goed geregeld, je kan online reserveren en er is ook een goede parkeerplaats voor de deur. Echt een aanrader voor een origineel partijtje!

Voor meer info check www.jumpinnoordwijk.nl

 

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge