Fashion, Kids

Outfit van Jackie

img_5154

Vandaag laat ik een nieuwe outfit van Jackie zien. Helemaal leuk en het zit ook nog ’s lekker.

Het is een donkerblauwe sweaterdress van Nik&Nik. Hier heb ik al vaker wat kleding van laten zien op Instagram, maar mocht je het nog niet kennen, het is de kinderkledinglijn van Nikkie Plessen. Het is echt een geweldige collectie voor zowel meisjes als jongens (binnenkort komt er ook een outfit post van Jay)  en bíjna alles vind ik leuk. Het is wel wat prijziger, maar het is echt top kwaliteit!

De sweaterdress heeft een leuke tekst “Rock Chick” op de voorkant met lovertjes, dit geeft het een net wat specialer effect en hij is lekker warm en zacht. De sweaterdress valt wel iets langer uit, want het is maat 116 en valt nu tot over de knie.

img_5157

Jackie draagt er een zwarte legging onder, maar kan natuurlijk ook met een maillot, een leer look broekje of als het niet zo koud is lange kniekousen. Ook kan het leuk zijn om er een blousje onder te doen, zodat er een kraagje bovenuit komt. Daar hou ik zelf erg van, maar Jackie heeft ’t nogal snel warm 😉

Wij combineren dit setje met de gave Dr. Martens enkelboots in zwart lak. Super stoer staat het erbij! Makkelijk aan deze enkelboots is de rits aan de binnenkant, zodat je niet elke keer de veters hoeft te strikken. Jackie vindt ze heerlijk lopen en ze maken elke outfit net ff wat stoerder!

img_5155

img_5148

Wie van  jullie kenden Nik&Nik al? En vinden jullie de Dr. Martens ook zo stoer? Let me know!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge