Kids

Noppies

 

Er zijn heel wat bekende zwangeren om mij heen! Dus dan geef je al gauw een klein cadeautje als ze het mooie blije nieuws net verteld hebben, of geef je een mooi  cadeau voor de baby shower of bij de geboorte zelf. Dus kom ik ook weer in de bekende baby’s winkels en let er ook weer wat meer op in de bladen en online.

Nu heb ik de collectie van Noppies gezien en die is echt weer super leuk! Ook hebben ze zwangerschaps kleding van Noppies, van leuke jurken, voedingsbeha’s  tot echt goed zittende broeken. Deze leuke items wil ik dan ook graag met jullie delen!

img_5656
Super leuke dingen voor jongens en meisjes! En ook vind ik Noppies érg leuk geprijsd!

img_5659
Dit is maar een klein voorproefje van de nieuwe collectie, er is zoveel leuks! De zwangerschaps spijkerbroeken zijn wel wat prijziger, maar zitten echt mooi. En ook na je bevalling pas je vaak niet gelijk weer in je oude spijkerbroeken dus ook dan heb je er nog wat aan.

De nieuwe collectie is o.a sinds kort te koop bij Bol.com en omdat dit een nieuwe categorie in hun webshop is, hebben ze een leuke actie erbij bedacht! Klik op de tekstlink bovenaan  en zie de actie en de prijzen van al deze leuke items!

Liefs Kelly

Zwangerschapskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge