Personal

Mrs. Mama Kelly 1 jaar!

Ja dit is zeker een mooie reden om een blogje aan te wijden! Vorige week bestond Mrs. Mama Kelly 1 jaar, maar door de kerst drukte even iets later een blog hier over.


Hoe ik vorig jaar begon om voor mezelf dingen op te schrijven en soms juist van me af te schrijven, groeide uit tot een mama lifestyle blog. Ik begon ook onder een andere naam, om mee te beginnen, maar naarmate het steeds serieuzer werd, heb ik het veranderd naar Mrs. Mama Kelly. Schrijven en lezen vind ik vanaf jongs af aan al leuk. In het begin wist niemand van mijn familie en vrienden dat ik dit deed. Ik dacht ik ga kijken hoe ’t loopt als ik het aan niemand vertel. Pas een paar maanden weten de meeste het. Nog steeds niet iedereen en ik vind het leuk als ze het zelf ontdekken! Zo ging dat dus een paar maanden geleden ook! Vaak via Instagram! En ik krijg alleen maar leuke reacties.

Nu een jaar later vind ik het nog steeds heel leuk om te doen, ik heb ook nog zoveel ideeën! Ook heb ik al een paar leuke samenwerkingen gedaan en heb ik een hele leuke gastblogger die mooie blogs schrijft. Ook ben ik altijd blij met reacties en probeer zoveel mogelijk terug te reageren. Al zie ik wel verandering daarin, vaak word er gereageerd op Instagram en minder vaak op de blogs, al stijgen de cijfers nog steeds!

Ook zijn er leuke en handige Mrs. Mama Kelly bags! Te bestellen en te winnen, kijk nu op de Instagram pagina om kans te maken!

Dus dit jaar gaan we weer vrolijk verder met het delen van positieve quotes, beauty tips, (kids)fashion, herkenbare mama struggles, persoonlijke verhalen en winacties! En natuurlijk elkaar inspireren!

 
Lieve volgers heel erg bedankt voor dit jaar en op naar nog een nieuw mooi blogjaar! Ik zou graag van jullie horen wat jullie het leukst vinden om te lezen of wat jullie juist nog missen! 

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge