Beauty

Mijn favoriete verzorgingsproducten


Vandaag schrijf ik een blog over mijn favoriete verzorgingsproducten. Dit is de Hydra Beauty lijn van Chanel. Ik gebruik dit nu zo’n 1,5 jaar dus ik ben echt tevreden!

Ik gebruik 4 producten uit deze lijn. Ik begin altijd met een serum daarna de crème, ooggel en als laatste de verzorging voor de lippen.


Het serum van Chanel wat ik gebruik is het Hydra Beauty Micro Serum. Dit zit in een handige hygiënische  pompflacon. Het is een hydraterend serum met microbolletjes erin. Zodra je de textuur uitsmeert op de huid gaan de microbolletjes open en geven een hydraterend en verstevigend effect. Dit komt door het hydraterend extract van de camelia. Je brengt het s’ochtends en s’avonds aan op een gereinigde huid en 1 of 2 pompjes is echt voldoende voor gezicht en hals. Het is een dunne gladde textuur en je voelt het wel even op je huid zitten,maar het trekt vrij snel in. Dit product is goed voor elk huidtype, het is een aanvulling op je crème voor extra hydratatie,dus ook eventueel voor een wat vettere huid die toch vochtarm is.


Het tweede product is de crème. Dit zit in een mooie luxe pot en wordt geleverd met bijbehorend spateltje.Het is de Hydra Beauty Nutrition crème, dit is een wat vollere crème van textuur. En dat vind ik echt fijn in de winter, want dan is mijn huid een stuk droger (in de zomer gebruik ik dan ook de gewone crème). Deze crème voedt en beschermt goed in deze periode. Ook vult het vettekorten aan en daardoor kan de huid beter herstellen. Ookal is het een vollere textuur, toch vind ik dat het wel snel intrekt en geeft echt comfort aan de huid.  Je huid voelt daarna zo heerlijk zacht en soepel aan! Ik gebruik het s’ochtends en s’avonds na het serum.

Het derde product is de oogverzorging, dit is de Hydra Beauty Ooggel. Dit is een frisse ooggel die wallen en kringen vermindert. En dat doet het ook echt, want ik heb snel last van donkere kringen en het is echt minder geworden! Wel moet  je het op een bepaalde manier aanbrengen.En dat doe je ook echt 2x per dag, met je ringvinger (deze vinger gebruik je omdat je hiermee de minste druk geeft en dus geen huidverschuivingen krijgt en dus geen rimpels maakt) kloppende bewegingen maken op het harde gedeelte onder je oog. Daarna kan je ook nog cirkelvormige bewegingen maken van onder het oog naar de binnenhoek richting de buitenhoek, dit doe je om de microcirculatie (bloedsomloop) te stimuleren. Blijf wel op de harde gedeeltes rondom het oog.


Als laatste gebruik ik Hydra Beauty Baume Nourrisant Levres, oftewel een hydraterende lippenbalsem. Dit zit ook weer in zo’n mooi luxe potje. Hier zit (net als in alle Hydra Beauty producten) ook weer het extract van de camelia bloem in. Dat hydrateert de lippen en zorgt ervoor dat ze het juiste vochtgehalte houden. En het ruikt ook weer  zo lekker, al is het in de lippenbalsem heel zacht wat je ruikt. Je ziet heel erg snel resultaat, ik gebruik het zelf s’avonds ook wel ’s zodat het de hele nacht kan voeden en overdag onder de lipstick. Ook gebruik ik het in de winter wel eens bij de kinderen als ze ook zo’n rode droge schilferige bovenlip hebben van de kou en echt waar, na 2 x smeren is het weg! Het is dus een soort familie product geworden!

Ik hoop dat jullie wat wijzer zijn geworden van de producten die ik elke dag met plezier gebruik en ben ook erg benieuwd wat jullie er van vonden. En wat zijn jullie favoriete verzorgingsproducten?

Liefs Kelly

2 thoughts on “Mijn favoriete verzorgingsproducten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge