Beauty

Mijn favoriete reinigingsproducten

 Zoals je ziet zijn hier mijn favoriete reinigingsproducten. Wederom van Chanel, ik vind dat met alles eigenlijk een mooi merk, chique en luxe. Hier zie je dat ik de milk en lotion gebruik en vaak bij andere merken zie je bij de kleur blauw dat het voor een normale/gecombineerde huid is en roze voor een droge. Bij Chanel is het andersom. De blauwe is wat meer comfort en dus voor een droge huid.
De milk breng je s’ochtends en s’avonds aan met een watje of je vingers en verwijder je met water of met een watje met lotion. Je kan het ook gebruiken om je ogen te reinigen, al doe ik dat liever met een reiniging speciaal voor de ogen. De milk heeft echt een lekkere romige textuur en voelt daarna heerlijk aan. Daarna gebruik ik de lotion, deze is zonder alcohol en hydrateert en kalmeert. Hierna ben je klaar voor de gezichtsverzorging.

Vaak hoor en zie ik de vraag; is het nodig om s’ochtends je gezicht te reinigen? Want ik ga toch zonder makeup en met een schoon gezicht naar bed? Toch is het echt nodig, ik zal je vertellen waarom. S’nachts gaat je huid herstellen en worden alle afvalstoffen naar de oppervlakte gebracht, en maak je s’nachts talg aan, dit wil zeggen dat je soms een wat vettig laagje op je huid voelt als je wakker wordt. Daarom is het zo belangrijk om te reinigen, anders raken je poriën verstopt en smeer je daarna je dagcreme en ervoor eventueel een serum op de huid en deze kunnen dan helemaal hun werk niet goed doen. En kan je last krijgen van oneffenheden. Heel belangrijk dus s’avonds én s’ochtends reinigen!

 S’ochtends reinig ik dus ook met m’n Chanel producten, maar als ik erge haast heb (en dat heb ik nog wel vaak in de ochtend helaas) dan gebruik ik ook wel ’s het nieuwe micellair water van Nivea. Dit is een 3 in 1 reiniging, het verwijdert (oog) make up, reinigt en hydrateert, heerlijk makkelijk en snel. En voor mijn gevoelige, droge huid is Nivea ook heel fijn! En voor een leuke prijs! Voor €5,99 bij elke drogist te koop.

Nu ben ik benieuwd waar jullie mee reinigen en of jullie dat ook s’ochtends en s’avonds doen!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge