Personal

Lichtelijk last van december stress


Pfff ik krijg toch al een beetje de bekende december stress. Niet alleen door Sint en Kerst, maar ook omdat Jackie precies daar tussenin jarig is. Dus in mijn hoofd is het een beetje druk!

Aan van alles probeer ik al te denken; de meeste Sint cadeaus (lees: hetgeen wat ze écht willen hebben) heb ik al in huis dat schept al een beetje rust. Maar Jay heeft ook nog een suprise inclusief gedicht wat aanstaande vrijdag af moet. Ook mogen ze nog 2x hun schoen zetten voor 5 december en die cadeautjes en een paar extra cadeautjes om de zak te vullen moet ik nog kopen.

Daarna op de 18e is Jackie jarig. En ja, daar heb ik ook wat voorbereiding voor nodig. Want denk dan opnieuw aan cadeautjes, traktaties, partijtje, uitnodigingen, nieuwe kleren en natuurlijk tijdens de december drukte optijd de taart bestellen. En vaak is alles nog in een thema ook!

Dus ik heb besloten om maar een paar to do lijstjes te maken zodat ik steeds dingen af kan strepen. Want er komen steeds opnieuw dingen dat ik denk; Oja, dat hebben we ook nodig. Net als nu, nu schiet versiering weer door m’n hoofd, dat moet ik ook deze week maar snel bestellen.


Ik hou echt enorm van de december maand en opzich ben ik niet zo’n mega stress kip, maar wat heerlijk is het als ik alles in huis heb en alles klopt. Nu word ik s’ochtends vaak wakker met weer nieuwe ideeën en kijk ik weer op Pinterest voor traktatie’s en versieringen. Maar als alles besteld is, kunnen we niet meer veranderen, dus dat ga ik nu doen! 😉 En volgens mij werk ik toch het beste onder druk!

Hebben jullie ook “last” van de december stress of valt dat wel mee? Laat het me weten en misschien hebben jullie nog wel tips buiten de to do lijstjes?

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge