Baby, Kids

Leuke decoratie voor de kinderkamer!

Het decoreren van de baby of kinderkamer blijft leuk, vooral als het een beetje anders en uniek is. Of juist heel persoonlijk.

Hoe leuk zijn deze gepersonaliseerde koffertjes voor als je kleintje bij opa&oma gaat logeren. Of voor een middagje spelen met al zijn favoriete speelgoed erin.

De koffertjes zijn er in 5 verschillende toffe kleuren, en de tekst kan je zelf bepalen! Super leuk als kraamcadeau met de naam en de geboortedatum erop of voor decoratie in de kinderkamer.

De koffertjes zijn ook nog leuk geprijsd voor €18,95.

 

Om de kinderkamer helemaal af te stylen zijn er bv deze leuke muurstickers.

 

Van zwarte stippen of een leuke tekst, tot een flamingo of een sterrenhemel met maar liefst 72 stickers op een vel inclusief maan, wolken en sterren! Ook is er een super leuke groeimeter met een giraffe en aap om je kindjes op te kunnen meten en bij te houden hoeveel ze groeien!

 

 

Meer info of meer voorbeelden van al deze leuke stickers zijn te vinden op topmuurstickers Zij zijn dé online specialist op het gebied van muurdecoratie, tuindoeken en interieurstickers. Bij de stickers wordt een plakinstructie geleverd, wel zo handig!

 

Welke vindt je het leukst? Of zou je ook zo’n koffertje cadeau geven?

 

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge