Hotspots

Kidsproof hotspot Amsterdam; Groot Melkhuis

img_5744

Vandaag hebben wij echt een leuke hotspot in Amsterdam bezocht. We waren op zoek naar iets leuks, nieuws (voor ons) waar de kinderen lekker kunnen spelen en wij tegelijkertijd van de zon konden genieten. 

En dat werd dus het Groot Melkhuis in Amsterdam! Dit is in het Vondelpark, met een terras en speeltuin! Echt ideaal voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.  Het is een speeltuin met gewone toestellen, kabelbaan, elektrische toestellen, zandbank echt van alles! Ook is er (bij mooi weer) een springkussen, hier moet je alleen wel €2 per kind per kwartier voor betalen. Ook is er een popcorn en suikerspinnenkraam!

 

Wij konden zelf heerlijk zitten en de kinderen lekker spelen. Je kan er van alles eten en drinken, van koffie tot wijn, sapjes, tosti’s, pannenkoeken, gewone liga’s en koek. Het enige nadeel is dat het selfservice is, dat je het zelf moet halen valt nog wel mee, maar er is maar 1 kassa waar je dat kan halen en die rij wordt al vrij snel lang. Wij stonden een kwartier in de rij en dit moet denk ik beter kunnen. Maar verder hebben wij ons daar echt een paar uur vermaakt en heerlijk kunnen kletsen met met mijn broer en schoonzus die ook 2 kids hebben. Op zondag is het ook nog ’s gratis parkeren daar in de buurt in Amsterdam, dus dat was ook een leuke bijkomstigheid, normaal betaal je daar al gauw €3 per uur.

Al met al echt een aanrader dus!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge