Personal

Jaydens verjaardag voorbereiden 

Over 2 dagen wordt Jay alweer 9 jaar! Niet normaal hoe snel het gaat, ik weet nog zo goed dat hij werd geboren… En nu is hij al zó groot! Al een paar weken ben ik bezig met ideetjes voor zijn verjaardag. Elk jaar kiezen we een thema, vanaf kleins af aan al, dat komt dan op de uitnodiging, de taart, de versiering noem maar op. Maar naarmate hij steeds ouder wordt, word dat toch anders. We hebben Cars gehad, Minions, Mario Bros, LEGO ga zo maar door. Dit jaar is het anders.

 

Dit zijn de versieringen die ik heb. Op Pinterest heb ik zulke leuke dingen voorbij zien komen! Ik heb al in m’n hoofd hoe ik ’t ga decoreren. Het is dus een zwart/wit thema en ook heb ik wat zilveren dingen erbij. Zijn uitnodiging is ook in die stijl.


Wij zijn namelijk dol op sterren en grijs en wit nu dus iets anders op deze manier gecombineerd. De taart die wij altijd bestellen bij Dunya’s Taartenatelier krijgt ook deze sfeer. Hoe precies weet ik nog niet maar ik heb de ideeën doorgegeven dus ben heel erg benieuwd! Heb nu al zin om de sweettable te maken! Er is genoeg lekkers te vinden in de kleuren zwart en wit!

Ook hebben we altijd nog de traktaties te doen voor school! Hierin zit ook zwart/wit verwerkt, iets met Oreo’s, maar dat laat ik in een andere blog zien wat dat wordt.

De cadeau’s zijn ook bijna allemaal binnen, en dat is maar goed ook want we hebben nog maar 2 dagen! Jay is nu al zenuwachtig en kon gisteravond al moeilijk in slaap vallen. Ookal wordt hij 9, hij telt echt de dagen af! Donderdag is hij echt jarig, maar zondag vieren we het pas echt met familie en vrienden! Het eindresultaat van alles zal ik ook aan jullie laten zien!

Hebben jullie ook altijd een thema of kleur wat terug komt? En ben je ook al lang vantevoren bezig met ideeën? Ben benieuwd naar jullie voorbereidingen! Laat het me weten in de comments! 

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge