Kids, Shopping

Het sprookjesboek van NAME IT

Tijdens deze magische periode in de december maand heeft NAME IT een speciaal kerstverhaal genaamd “Het huis van tante Stella” gepubliceerd.

Het is een samenwerking met de Deense kinderboekenschrijfster Cecilie Eken.

Voor kinderen is de decembermaand en dan vooral de kerstperiode een hele bijzondere magische tijd. Dit komt ook door de uitbundige feestjes, mooie kerstshows en alle cadeautjes, maar zéker ook door de tijd die je met elkaar doorbrengt.

Daarom is dit boek er gekomen; om een mooi momentje voor jullie te creëren, het boek bevat 25 hoofdstukken waardoor je dus vanaf 1 december tot aan de kerst elke avond samen een verhaal kan lezen. Dus een heerlijk extra momentje samen!

Vanaf morgen (20 november) is dit boek verkrijgbaar in de NAME IT winkels en ook zijn er op geselecteerde data in december cadeautjes te vinden die een rol spelen in het boek, zoals: het knuffel muisje, de onmisbare sleutel en de magische veer die je ook gratis mag meenemen!

De negen jarige Emma en haar broertje Carl logeren in de dagen voor kerstmis in het huis van de excentrieke lieve tante Stella. Het grote huis met ontelbaar veel kamers staat in een dichtbegroeid bos en is gevuld met exotische curiosa en geheime schatten die tante Stella meenam van haar verre reizen. Langzaam maar zeker komen de kinderen erachter dat er vreemde dingen gebeuren. Een kleine muis zoekt contact, buiten in het donker zien ze steeds iets mysterieus bewegen, en dan begint de grote zoektocht naar de sleutel van tante Stella… Want volgens haar kan kerstmis niet beginnen zonder deze sleutel!

 

 

Wij wensen jullie heel veel (voor)leesplezier!

Liefs Kelly

 

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde producten, maar dit beïnvloedt op geen enkele manier mijn eigen mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge