Beauty

GLAMGLOW thirstymud hydrating treatment


Nu het winter is en het is koud buiten en binnen heb je de verwarming aan, dan kan je huid daar nog wel ’s last van krijgen. Dat het wat droger aanvoelt. Dan is het heerlijk om een vochtverzorgend masker te gebruiken. Ik gebruik hiervoor GLAMGLOW thirtsymud, lees je mee?


Glamglow komt uit Amerika en is ontworpen door een getrouwd stel die in de Hollywood Hills wonen en veel bekende vrienden hebben in de showbizz. Ze wilden een product creëren wat de huid meteen fris, glad, glowy en “camera ready” zou maken.


Gelijk als je de verpakking opent, staat er; Hello Sexy. Nou kom maar op dan! 😉

Dit Glamglow masker bevat Dewdration (hyaluronzuur en citroenzuur), Hydrapack (Botanimoist, Beta Glucan en Hydra Clay) en  Greenenergy (Natuurlijke honing en gemberwortel en kokos). Dit zorgt voor langdurige, middellange en kortstondige resultaten.

Je kan het op 3 manieren gebruiken;

•een of twee keer per week als masker, voor ongeveer 20 minuten. Daarna veeg je de huid schoon met een doekje, of het resterende masker masseer je in of was je eraf met water.

•als een nachtmasker. Nu breng je het masker gewoon aan als nachtcrème.

•of in het vliegtuig. Breng het aan wanneer het vliegtuig vertrekt en laat het masker de gehele vlucht intrekken.

Ik gebruik het masker gewoon een tot twee keer per week echt als extra vocht booster. Ik merk namelijk dat ik nu echt wat drogere plekjes heb. Zodra je het potje opent ruik je een zacht kokos geurtje, heel fris. Het is een vloeibaar masker en ik breng het gelijkmatig aan met een kwast. Het hoeft niet heel dik en het word ook niet hard.


Na 20 minuten dep ik het met een tissue en daarna spoel ik het resterende eraf. De hele dag voelt je huid heerlijk gehydrateerd, zacht en soepel! Echt een aanrader voor een droge of vochtarme huid.

GLAMGLOW is te koop bij Douglas, 50 ml is €44,95 en er is nu ook een travel size van 15 ml voor €13,45

Kennen jullie dit masker al? En wat zijn jullie ervaringen ermee?

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge