Kids

Freek Vonk shampoo, showergel en pleisters!


De populaire Freek Vonk heeft voor echte avonturiers mooie producten gemaakt. Want de kids gaan door hem weer op avontuur in de achtertuin, zoeken weer kikkers in de sloot en gaan weer op vogeljacht. Maar na al dat buiten spelen moeten de kids natuurlijk ook weer lekker schoon en fris het bedje in! En bij een klein schrammetje moet er ook een pleister worden geplakt, zelfs daar heeft Freek aan gedacht!

De inspiratie van zijn shampoo en showergel collectie heeft Freek natuurlijk uit de wildernis gehaald. Dus geen lavendel en lelietjes van dalen achtige producten, maar echt typisch Freek! Als je goed kijkt ontdek je een slangenprint in de vorm van de fles.

Gelukkig is wel alles 100% zeepvrij en dermatologisch getest, en de producten zijn mild, verzorgend en zacht voor de huid. Er zitten ook geen parabenen in en al mocht het in de ogen komen dan hoef je ook niet te gillen van de pijn. Het resultaat na een schoonmaakbeurt met de producten van Freeks eigen lijn? Een schoon kind met makkelijk doorkambaar haar.

Natuurlijk gaat het bij Freek ook wel ’s mis in de natuur, mocht jij nou ook een schram of kras over houden na je geweldige avontuur dan plak je daar gewoon een hypoallergene pleister op. Deze is ook waterbestendig dus je kan gelijk weer verder met ravotten. Ook zijn de pleisters vuilwerend, huidvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen.

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en vanaf week 32 ook verkrijgbaar bij Etos. Ook staan er op de producten verschillende interessante weetjes, zoals; Anaconda’s zijn de grootste slangen ter wereld en kunnen wel 225 kilo wegen! Met deze weetjes wordt jij een nog slimmere avonturier! Als een speer naar de winkels dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge