Personal

Enjoy the little things in life…

Follow my blog with Bloglovin
 De titel zegt het al; geniet van de kleine dingen in het leven. Soms heb je zo’n moment of zo’n dag dat je daarbij stil staat. Doordat er iets gebeurd, of dat je ergens aan herinnert wordt.

Ik heb vandaag een beetje zo’n dag. Vandaag was ik gewoon heerlijk thuis, kids weer naar school, wat ik overigens erg saai en stil vind, van mij had de vakantie helemaal niet voorbij hoeven zijn, dus had ik wel weer alle tijd om aan het huishouden te besteden. Wat opzich na 2 weken “iets” minder doen ook wel weer nodig was. En ik was heerlijk bezig met Jackie (onze dochter van net 6) haar kamer weer te ordenen. Zoveel speelgoed na de Sint, verjaardag en kerst! En de was weer helemaal bijgewerkt, alles weer gestreken in de kasten (oh wat word ik daar blij van!😆). Daarna even de boodschappen gedaan en al best vroeg stoofvlees gaan maken, dat moet natuurlijk een aantal uurtjes sudderen. S’middags de kids uit school gehaald en dat was echt gezellig en genieten, gewoon heerlijke lol hebben met je kids! En dan kan ik echt denken, wat heerlijk hebben we ‘t. Dan denk je aan alle mooie dingen; alle vier gezond, heel gelukkig met elkaar, wonen in een super mooi huis, het gaat bij allebei goed op werk etc etc.

Soms moet je je zegeningen tellen, toch? En weet je welke andere “simpele” dingen me ook blij maken?

Een verse bos bloemen! Especially roses!

Als ik s’avonds Jackie naar bed breng en ze zegt; jij bent echt de liefste hartjes mama!

S’ochtends kiezen welke parfum ik op doe, echt een luxe momentje!

Even lekker ontspannen en in bad gaan!

S’avonds heerlijk op de bank kruipen met een dekentje en de kaarsjes aan!

Een nieuw boek!

Koekjes bakken met de kids!

En elke ochtend wakker worden naast de liefste man💕

Heerlijk zo’n dag als vandaag, soms heb je zo’n dag even nodig, beetje rustig aan en rommelen en genieten.

“Vandaag is de dag, hij komt maar een keer, morgen dan is het vandaag al niet meer. Niet zeuren, geniet van het leven, het mag, maar doe het vandaag, want vandaag is de dag”  Toon Hermans

Genieten dus! En voor nu; welterusten!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge