Personal

En dan ben je bijna 10 jaar moeder…

Als je zoon 10 wordt kijk je toch even terug…

Jeetje wat is dát snel gegaan! Klinkt natuurlijk super chliché, maar het is echt zo. Ik ben dus gewoon al 10 jaar moeder. Dat klinkt zo mega lang haha. Maar tot nu toe wel de mooiste 10 jaar van m’n leven.

Want Jay maakte mij moeder. De grootste wens die ik had heeft hij vervuld. Onze eerste baby, het eerste mensje waar wij voor moesten zorgen. En ik weet bijna alles nog als de dag van gister. De zwangerschapstest, de eerste echo, die was mega spannend want ik wist totaal niet hoever ik was en dat bleek ook op de echo, er was nog maar heel weinig te zien, dus twee hele dikke lange weken wachten tot we gelukkig een hartje zagen. En ook de rest staat me allemaal nog zo goed bij. Alle verjaardagen, mijlpalen, toen hij even ziek was, en het gelukkig minder ernstig was, dan eerst bleek. Eindelijk z’n zwemdiploma’s, veranderen van school door de verhuizing, uiteindelijk allemaal goed gekomen, maar soms is de weg er naar toe een beetje hobbelig.

Dat is soms ook het “moeilijke” aan moeder zijn, op sommige momenten weet je niet waar je goed aan doet en probeer je de juiste keuzes te maken en je gevoel te volgen. Vroeger dacht ik dat moeders alles wisten, maar nu weet ik wel beter. Je probeert het beste te doen voor je kids en zolang alles met liefde en aandacht gaat komen we er vast wel!

Ik kijk dan ook graag terug op alle mooie herinneringen die we als gezin gemaakt hebben, bijvoorbeeld onze trouwdag met de kids erbij, daar ben ik nog steeds heel blij mee dat ze daar bij waren, hoe mooi dat je kids de ringen geven(ze hebben ook heel lang gedacht dat we met z’n vieren getrouwd waren;)) de huwelijksreis naar Disneyland Parijs, vakantie naar Frankrijk voor het eerst naar een camping,ook nog de geboorte van Jackie en hoe Jay daar mee omging, hoe trots en blij hij was (en is!) met z’n zusje.

Maar nu word Jay deze maand dus 10! Echt al groot! Maar nog steeds mijn kleine vent, hij kan en weet al heel veel zelf maar gelukkig heeft hij ons echt nog nodig met bepaalde dingen. Laatst heeft hij voor het eerst een slaap feestje gehad en dat is dan toch wel weer spannend! Super leuk heeft hij het gehad natuurlijk en ik heb hem geloof ik meer gemist dan hij mij, haha! Het grote loslaten gaat nu steeds een beetje meer beginnen. En daar moet ik dan zelf wel even aan wennen.

Zo dan kan ik nu weer lekker losgaan op internet en alles voor zijn verjaardag gaan bestellen. Je kent het wel, versiering, uitnodigingen, partijtje verzinnen, de taart etc. En ik moet daar bij opletten dat het niet te kinderachtig word, want ik hoor ‘m zeggen; “Hey mam, ik word wel 10 hoor!”

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge