Baby, Kids, Shopping

De winkel van Nijntje

img_5761
Nijntje, wie kent haar niet? Het lieve konijntje van Dick Bruna. Wist je dat Nijntje ook een eigen winkel heeft? Hier vindt je echt van alles! En je vindt er exclusieve producten die alleen daar te verkrijgen zijn.

Echt leuk om even langs te gaan bij de winkel van Nijntje, je kleintje kan dan heerlijk rondneuzen, spelen of knuffelen met een hele grote Nijn die ook nog ‘ liedjes zingt.

img_5763
Het assortiment in de winkel wisselt en bestaat uit de “gewone” producten en de exclusieve producten zijn bv; leuke linnen shoppingbags, unieke Nijntje puzzels en een retro cupcake lijn. Echt de moeite als je dol bent op Nijntje om even een kijkje te nemen!

Speciaal voor de december maand hebben ze leuke sint cadeautjes. Zoals het boekje “Nijntje zingt voor sinterklaas” voor €3,95 en unieke stickervellen voor €4,50. Ook voor de Kerst zijn er al leuke dingen zoals de klassieker “kerstmis” van Dick Bruna.

De winkel is aan de Scheldestraat 61 in Amsterdam te vinden maar de gehele collectie is ook te koop via dewinkelvannijntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge