Beauty

Chanel Sublimage La Crème 


Sinds een paar weken gebruik ik deze dag en nacht verzorging. Zoals jullie weten gebruik ik altijd de huidverzorgingsproducten van Chanel, maar nog nooit had ik de luxe gouden Sublimage producten gebruikt. Ik was dan ook erg nieuwsgierig.


Wat wordt er beloofd?    

De huid zal perfect gehydrateert worden, zacht aanvoelen en stralen, rimpels worden gladgestreken, contouren worden strakker, stevigheid en elasticiteit zijn weer terug en de huid wordt geperfectioneerd; vlekjes worden minder, huidstructuur voelt gladder en de teint is egaler.


Wat zit er in de crème zodat al deze resultaten bereikt kunnen worden?

Chanel heeft ontdekt dat er in de plant vanilla planifolia op een bepaald moment in de levenscyclus moleculen in de vruchten vrijkomen die een regenererend vermogen hebben. Precies op het moment wanneer de concentratie het hoogst is, moeten de vruchten geplukt worden, om hun uitzonderlijk vermogen te behouden. Deze kostbare moleculen worden daarna na een heel proces verwerkt in de crèmes van Sublimage.
En wat zijn mijn persoonlijke resultaten?

Op het moment dat ik dit product ging gebruiken, had ik een wat onrustige huid. Nu 3,5 week verder, is dit helemaal weg, geen onzuiverheden meer, droogtelijntjes zijn minder geworden, huidstructuur is dus aanzienlijk verbetert en een glow, die is zoooo mooi. Deze crème laat zo’n mooie gouden glans achter! Echt je straalt er gewoon van! Lijkt net of er een highlighter op zit. Ook is de geur fantastisch, zodra je de super mooie luxe pot openmaakt komt er een heerlijke zachte vanille geur je tegemoet, ik vind de geur van huidverzorgingsproducten dan ook erg belangrijk. Dit maakt soms ook echt of ik het product geweldig vind of niet, maar dat is natuurlijk persoonlijk.


Ik hoop dat je op de foto ziet wat voor een goud glans de crème achterlaat.
La Crème van Sublimage is zacht en je huid voelt echt aan als zijde. Het product is wel aan de prijzige kant; € 310-, voor 50g. Maar heb je het er voor over en wil je echt het beste voor je huid uit de Chanel verzorgingsproducten? Dan is dit de ultieme crème, er gebeurt echt wat er wordt belooft. Ik ben dus echt fan en overtuigt! Ik hoop dan ook dat de pot voorlopig nog niet op gaat!
Wat zijn jullie ervaringen met de Sublimage lijn van Chanel? Ben erg benieuwd naar jullie ervaringen! Laat het me weten in de comments! 

Liefs Kelly


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge