Kids

Broodbriefjes; voor een lief briefje tijdens de lunch

 

Bij ons is (helaas) de zomervakantie al weer afgelopen, al moet ik zeggen dat ik het wel weer heerlijk vind om regelmaat te hebben. Maar omdat de eerste dag na de vakantie altijd een beetje spannend is, (nieuwe juf of meester, vriendjes weer zien, nieuwe kindjes in de klas etc) leek het mij leuk om iets extra’s in de broodtrommels te doen.

Zo is er dus een leuke site BroodBriefjes met té leuke briefjes die je in de broodtrommel kan doen. Op Instagram in de Instastories hebben jullie kunnen zien welk briefje ik voor nu de eerste dag na de vakantie heb gekozen, maar er zijn zo veel leuke! Hier zie je een paar voorbeelden:

Hoe leuk is het als je weet dat je kindje je gaat missen er een lief briefje van je in zit? Ook voor de kids die nog niet zo goed kunnen lezen zitten er briefjes bij dat ze het wel al kunnen snappen. Daarin kan je zelf wat schrijven, al is het een hartje met een kus of een high five of gewoon xxx van mama of papa erop.


Ook zitten er briefjes bij om ze even een hart onder de riem te steken of succes te wensen bij een toets:

 

Echt van alles staat er tussen, ook voor de kerst of Pasen of een tegoedbon voor een thuis bioscoop, of hele leuke lijstjes voor in de vakantie; daarop kan je afvinken wat je hebt gedaan of juist graag nog wilt gaan doen.

En het leuke van alles is, ze zijn Free Printable!

Dus neem gauw even een kijkje en print er een paar uit!

Welke vind je het leukste of welke ga je kiezen? Wie kende deze leuke site al?

Liefs Kelly

2 thoughts on “Broodbriefjes; voor een lief briefje tijdens de lunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge