Fashion, Kids

Blogevent PR4Kids


Enige tijd geleden ontving ik de uitnodiging voor een bloggersevent van PR4Kids. Gister was het zover. Ik was erg benieuwd want dit was mijn eerste “blogevent”. Het event ging over de nieuwste wintercollecties 2016 van verschillende gave kindermerken. Zoals; NoNo, Retour, GSUS, Tumble ‘N Dry, Le Chic, B.NOSY en vele anderen.

Ik heb zelf lekker overal tussen kunnen spieken wat ik voor Jay en Jackie aan wil schaffen deze winter! Wat zaten er weer mooie items bij! Ik zal wat foto’s laten zien van items die ik zelf erg leuk vond.

 


Rokjes van NoNo


Jurkje van B.Nosy


Jurkje van B.NOSY

 


Trui van GSUS


Vest van Legends22


Broeken met prints van Moodstreet


T-shirts van Retour

Ook was er iemand van het merk LoFff, dit is echt een super mooi merk. Heel meisjes achtig met roezeltjes en strikjes, ook hebben zij voor de kerst een speciale feest collectie. Ook heeft LoFff een zusje LoveSation22, dit is wat stoerder met prachtige dierenprints in vrolijke winterse kleuren. En er is ook een broertje! Legends22, een gaaf stoer jongensmerk met veel kleur! Leuk om  te melden, LoFff, LoveStation22 en Legends22  steunen elk een goed doel. Oxfam Novib, het Wereld Natuur Fonds en de Johan Cruijf Foundation. Hieronder zie je wat items;


LoFff                                                                     Legends22

                                      

                                                        LoveStation22

Het leuke aan een blogevent is dat je andere (mama) bloggers ontmoet. Zo waren daar Pauline van voormijnkleintje, Lonneke en Lieke van kindermusthaves, Melissa van allinmam en zo zie je dan de gezichten er achter, erg leuk!

Aan het eind kregen we een erg leuke goodiebag mee, al met al een erg geslaagde ochtend! Ook de PRdames Margot, Iris en Nienke deden het erg leuk!

Kende je deze merken al? Of zitten er nieuwe tussen? Binnenkort komt er een leuke winactie van LoFff dus hou de blog in de gaten!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge