Personal

Back to reality


Ja en dan is het weer zover, de zomervakantie is nu echt over… Niet meer rustig opstaan, lekker lang in de pyjama blijven, laat ontbijten en lunchen oftewel brunchen, wel kijken wat de dag brengt of juist heel actief een gezellig dagje plannen en laat naar bed. Nee, het is weer back to reality…

Ik zal het wel missen hoor, dat heerlijke rustige gevoel van, niks moet alles mag en geen echte tijden dat dingen moeten gebeuren. Geen haast en op de klok kijken. Meer alles een beetje op gevoel doen. Die heerlijke zomeravonden lang buiten zitten en wijntjes drinken en de volgende morgen gewoon alles op je gemakje doen. Kids die s’ochtends lekker spelen en je nog even in bed laten liggen.

 

En daarbij hebben we ook weer een fase afgesloten. Jay gaat naar groep 6 en Jackie naar groep 3. Ze is gewoon geen kleuter meer! Dat is wel even wennen voor mama 😁 Het gaat echt allemaal een beetje hard nu! Eerst al wisselen met tandjes en nu leest en schrijft ze ookal een beetje. Pfff ik heb geen “echte” kleintjes meer. Maar ja, soms ook wel weer fijn dat ze iets groter en iets zelfstandiger worden. Alles heeft voor en nadelen én elke leeftijd heeft z’n charme.

 

Maar goed, stiekem vind ik de regelmaat ook wel weer lekker. Je weet wat beter waar je aan toe bent, en het huishouden doen zonder kids om je heen gaat ook een stuk sneller 😉 Voor nu staan de nieuwe rugzakken en broodtrommels  klaar, de kids lagen (redelijk) op tijd in bed, kleertjes liggen klaar, en nu straks de wekker nog zetten… Want ja, dat is pas echt weer Back to Reality!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge