About

Welkom op Mrs. Mama Kelly! Ik ben moeder van 2 kids,  een jongen en een meisje! Verder werk ik in het beauty wereldje, dus ik ben dol op alles wat met make-up, parfum en huidverzorging te maken heeft! Ik wil dan ook graag alles uitproberen! Verder ben ik ook gek op fashion en interieur.

Mrs. Mama Kelly is een Mama Lifestyle blog speciaal voor mama’s en mama’s to be. Moeder worden is zo bijzonder en magisch en soms ook zwaar en daarom wil ik jullie allemaal inspireren, leuke ideeën en tips meegeven, zowel over mama zijn, kids, fashion en natuurlijk beauty! Veel leesplezier!

Liefs Kelly

Gastblogger Ymke Hoekstra

Moeder van 1 jaar oude dochter Julia, zelf 28 jaar,  samenwonend met man en 2 poezen in Hengelo. Ze is werkzaam als fysiotherapeute en ze schrijft al haar hele leven, graag deelt ze met ons haar kijk op het leven als moeder en haar ervaringen!

Meer weten of lezen over Ymke? Check dan haar eigen blog;

www.liefennuver.wordpress.com

 

 

 

 

Gastblogger Stefanie Wevers

Stefanie (30) woont samen met haar man en haar zoontje. Sinds mei 2017 mag zij zich mama noemen van hun vrolijke, eigenwijze baby Jax. Naast het zorgen voor haar zoontje werkt zij ook doordeweeks graag met kinderen, namelijk als leerkracht van groep 6 op een basisschool.
Omdat er bij het mama-zijn een hoop komt kijken, neemt ze jou graag mee op haar zoektocht door het land van nieuwe moeders. Een blog vol ‘pleasures’ en ‘struggles’ van een new mom.

1 thought on “About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge