Personal

2015 turns into 2016


Jaja, het jaar is bijna voorbij en dan ga je toch vaak dingen overdenken. Welke belangrijke dingen zijn er gebeurd?

2015 Wij gingen verhuizen naar een nieuwbouw eengezinswoning! Echt een dream come true!

2015 Ik kreeg een nieuwe baan, in principe nog steeds in grote lijnen hetzelfde, maar toch op een hele andere plek en hele andere mensen waardoor ik mezelf nog beter kan ontplooien.

2015 De kids kregen door de verhuizing een nieuwe school en dit was voor de oudste iets heftiger dan voor de jongste, het besef van vriendjes achter laten is er meer, en een ander soort manier van lesgeven.

2015 Het jaar dat ik 30 ben geworden! Omg ik ben geen twintiger meer! Haha! Dit door de drukte van het verhuizen niet echt gevierd, dus wie weet het volgende jaar wel een leuk feestje? Maar wat me ook op is gevallen; doordat je 30 bent geworden, ga je misschien ook serieuzer nadenken over dingen in ’t leven?

2015 Bij ons dus eigenlijk een beetje het jaar van veranderingen. Dingen komen en gaan. Mensen komen en gaan. Je ziet ineens wie of wat belangrijk is in ’t leven. En daarom is het soms goed om te bekijken; wat wil IK in het leven?

En dat is wat ik ga doen in 2016! Genieten van ons prachtige nieuwe huis, liefdevolle gezin, topbaan om mensen elke dag nog mooier te maken en alleen dingen te doen waar ik 100% achter sta!

🎉Cheers!🎉

Liefs Kelly

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge